Το Λαβράκι δημιουργήθηκε το 2013 στην Σαρωνίδα και ο κόσμος το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.
Ένα εστιατόριο, με Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα. Το κύριο συστατικό της επιτυχίας ήταν η ένταξη του παραδοσιακού ψαρομεζέ σε μια φρέσκια ιδέα παρουσίασης φαγητού και περιβάλλοντος .
Ο στόχος ξεκάθαρος από την αρχή. Η νέα γενιά να αγκαλιάσει αυτό το παραδοσιακό έδεσμα σε ένα χώρο που την εκφράζει και σε τιμή πώλησης που προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, στην ανάγκη του επισκέπτη μας.
Έτσι λοιπόν 8 χρόνια θερμής αποδοχής χαράζουν την πορεία μας, και εμείς είμαστε πάντα εκεί προσπαθώντας , να μεταφράσουμε σε περιβάλλον, γεύσεις, συνδυασμούς, αρώματα, αισθητική, τιμολογιακή πολιτική, ποιότητα παροχής υπηρεσιών, ποιότητα φαγητού, τις ανάγκες του κοινού μας.
Παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές προτάσεις σχάρας, τηγανιών, σαλατών, ορεκτικών, γλυκών, συνθέτουν το μενού .
Δεν έχουμε να αποκαλύψουμε πολλά, δεν έχουμε μυστικά να κρατήσουμε για μας. Μόνο ένα, η πρώτη ύλη είναι το μυστικό. Αυτή κάνει την συνταγή μαγική.